Prodej novostavby RD 5+kk, Ochoz u Brna.

Prodej Rodinné domy, RD na klíč Brno - venkov, Ochoz u Brna

Prodej novostavby samostatně stojícího rodinného domu 5+kk se zahradou v lokalitě Pod Skalkou v Ochozu u Brna.

Máte o nemovitost zájem?

Tisknout / PDF   Číslo zakázky 18404

Prodej dookončené novostavby samostatně stojícího rodinného domu v lokalitě Pod Skalkou v Ochozu u Brna. Jedná se o dvoupodlažní dům s navazující terasou a zahradou, s dispozičním řešením 5+kk s podlahovou plochou 131 m2. Celková výměra pozemku činí 807 m2.

Konstrukční řešení: železobetonová zákl. deska, nosná konstrukce a dělící příčky z keramických cihelných bloků, stropní konstrukce ze systému Heluz Miako, dřevěný krov zateplený kvalitní tepelnou izolací, střešní krytina z pálené tašky, na terase betonová dlažba, vytápění a ohřev TUV pomocí deskových radiátorů zajišťuje kondenzační kotel.

1.NP: obývací pokoj s kuchyňským koutem se vstupem na terasu, pracovna, šatna, spíž, koupelna s WC, technická místnost, chodba se zádveřím a schodištěm.

2.NP: 3x pokoj, koupelna, samostatné WC, šatna, půdní prostor přístupný po sklápěcích kovových schodech je možno využít pro uložení věcí.

Obec Ochoz u Brna leží na okraji CHKO Moravský kras v těsné blízkosti lesů, ve vzdálenosti 7 km od hranice městské části Brno - Líšeň.

Občanská vybavenost: Česká pošta - pobočka Ochoz u Brna, praktický lékař pro dospělé, ZŠ a MŠ v Ochozu u Brna, Lesní mateřská škola LESINKA, Restaurace Na kovárně,  pension Ochozzerie, Bistro - areál "Svazarmu", Restaurace Verona, zájmové organizace Skaut, TJ.

Dostupnost IDS: autobus 201 - Židenice nádraží, Jedovnice; autobus č. 210 - Hostěnice, Bílovice nad Svitavou (žel. stanice).

 

 

 

 

 

Energetický štítek budovy: třída B

Cena

13 800 000 Kč +250 400 Kč provize RK
Druh nemovitosti RD na klíč
Lokalita Brno - venkov, Ochoz u Brna Zobrazit na mapě

Kontaktujte našeho makléře

Irena Pavlišová

Ing. Irena Pavlišová

pavlisova@fiedlerreality.cz

+420 739 208 107

Kontaktní formulář pro zájemce

Mohlo by vás také zaujmout