Samostatně stojící dům v Masarykové čtvrti v Brně

Prodej Rodinné domy, Vícegenerační RD Brno - město, Žabovřesky

Prodej vily u Kraví hory v Brně

Máte o nemovitost zájem?

Tisknout / PDF   Číslo zakázky 18708

Potřebujete více prostoru pro svou rodinu? Hledáte dům pro podnikání nebo kombinaci bydlení a podnikání v lukrativní lokalitě? Požadujete prostorné místnosti, dostatek úložného prostoru, garáže a uvítáte zahradu s bazénem?

Pak pro Vás máme jedinečnou nabídku - vícegenerační samostatně stojící rodinný dům v Žabovřeskách / Masarykově čtvrti v Brně na pozemku 541 m2 o třech nadzemních a jednom podzemním podlaží.

V 1.PP domu je sauna se sprchou, WC, prostory pro skladování, dílna a místnost s technologiemi pro tepelné čerpadlo a kotel. Vedle domu je samostatná dvougaráž s automatickými vraty průchozí dále do zahrady. Na zahradě je umístěn zastřešený bazén s filtrací, ohřevem a protiprodem 8 x 3,5 m. Na terase s pergolou za domem venkovní kuchyně s krbem, grilem a udírnou.

V 1.NP vstupujeme do verandy, na kterou navazuje schodiště do ostatních podlaží a chodba a dále pokoje 21,6 a 17 m2, kuchyň 19 m2, veranda 7,6 m2, spíž, koupelna a samostatné WC. Z mezipatra je přístupný balkon s orientací do zahrady.

2.NP je téměř identické s 1.NP, jen místo verandy je šatna 7,6 m2.

3.NP - podkroví tvoří otevřený prostor s krbovými kamny, malá koupelna a terasa se západní orientací.

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem renomované značky IVT (17kW), na dotápění při velmi nízkých teplotách je k dispozici plynový kotel, pro ohřev TUV záložní bojler 150 l, výměník pro bazén. V domě jsou 3 okruhy topení, dvoutarifní elektroměr, el. 220/380 V, dva plynoměry, podružný vodoměr pro bazén a zálivku, dešťová voda je zachycena do nádrží, případně odvedena do trativodu, je zaveden internet i kabelová televize.

Objekt je zděný, zastřešený stanovou střechou s pálenou krytinou, stropy dřevěné, schodiště betonové. Výplně otvorů v 1. a 2.NP jsou plastové se žaluziemi, v podkroví jsou eurookna, brána na dálkové ovládání.  Zateplení domu 16 cm polystyren, nová kvalitní izolace proti zemní vlhkosti a drenáž okolo celého domu, členění oplocení je přízpůsobeno oddělenému pohybu hlídacího psa, zateplená bouda. Zahrada má plochu 347 m2, je osázena nyní již vzrostlou zelení a zatravněna, dobře udržovaná.

Původní vila je ze 30.let minulého století, další výstavba a přestavba proběhla v roce 1957 a rekonstrukce v letech 1990 a 2021. Bazén byl vybudován v roce 2000, podkroví a terasa v roce 2004. Zateplení, izolace, oplocení včetně brány a garáže bylo provedeno v roce 2011, vytápění tepelným čerpadlem v roce 2015.

Nemovitosti se nacházejí na rozhraní dvou nejžádanějších vilových čtvrtí - Žabovřesk a Masarykové čtvrti, v blízkosti centra Brna a přitom nedaleko lesoparku Wilsonův les a Kraví hory (350 m) s množstvím sportovního vyžití a relaxace.

Energetický štítek budovy: třída G

Průkaz je nyní zpracováván

Cena

32 500 000 Kč + provize
Druh nemovitosti Vícegenerační RD
Lokalita Brno - město, Žabovřesky Zobrazit na mapě

Kontaktujte našeho makléře

Financování hypotékou - hypotéční kalkulačka

nahrávám...

Mohlo by vás také zaujmout