Prodej bytu 3+kk s balkonem ve výstavbě v Brně - Bystrci

Prodej Byty, byt 3+kk Brno - město, Bystrc

Prodej bytu 3+kk s balkonem ve výstavbě s termínem dokončení 12/2024 v Brně - Bystrci.

Máte o nemovitost zájem?

Tisknout / PDF   Číslo zakázky 18637

K prodeji nabízíme byt 3+kk s balkonem ve výstavbě v Brně - Bystrci. Jedná se o novostavbu pětipodlažního domu s výtahem, se dvěma podzemními podlažími určenými pro parkování a sklepy, v přízemí jsou pak byty s terasami.

Byt se nachází ve 2.NP domu a jeho podlahová plocha je 68,2 m2 + balkon 5,5 m2. Vstup je do předsíně, ze které je přístupný obytný prostor s kuchyňským koutem, ložnice s terasou, koupelna s vanou, umyvadlem a místem na pračku a samostatné WC s umývátkem. Z obytného prostoru je přístupná druhá ložnice a balkon. Sklep je umístěn v suterénu domu. Byt je nabízen jako nezařízený, vybavený jen zařizovacími předměty koupelny a WC. Je možné zvolit materiály pro dokončení (podlahy, dveře, obklady). K bytu je možné dokoupit garážové stání.

Termín dokončení bytového domu je stanoven na prosinec 2024. Na financování části kupní ceny lze využít hypotéční úvěr či úvěr ze stavebního spoření, byt lze použít jako zástavu úvěru. Po kolaudaci bude byt převeden do vlastnictví klienta s podílem na společných částech domu, zastavěném pozemku a pozemku vnitrobloku. Městská část Bystrc/Žebětín je vyhledávanou lokalitou pro bydlení díky okolní přírodě se současným komfortem blízkosti města. Více informací v Developerských projektech.

Energetický štítek budovy: třída C

91 kWh/(m2.rok)

Cena

6 830 000 Kč konečná cena
Druh nemovitosti byt 3+kk
Lokalita Brno - město, Bystrc Zobrazit na mapě

Kontaktujte našeho makléře

Financování hypotékou - hypotéční kalkulačka

nahrávám...

Mohlo by vás také zaujmout