Polyfunkční dům Letná

Prodej Polyfunkční dům, Komerční jednotky Brno - město, Bystrc

Prodej komerčních prostor v novostavbě polyfunkčního domu Letná, Brno-Bystrc.

Máte o nemovitost zájem?
Jarmila Pitlová

Jarmila Pitlová

pitlova@fiedlerreality.cz

+420 739 633 803

Vizualizace

O projektu

Komerční prostory

  • dvě komerční jednotky v 1.PP – v úrovni chodníku u zastávky MHD o podlahových plochách 408m2 a 273m2, možnost dělení a slučování ploch;
  • tři komerční jednotky v 1.NP s přímým vstupem z chodníku o podlahových plochách 219m2,193m2 a 149m2;
  • účel využití: obchody, kanceláře, služby, ordinace;
  • nevhodné pro restauraci, bar, stomatologii;
  • možnost dokoupení skladů;
  • dostatek venkovních parkovacích míst i garážových stání;
  • dokončení dle požadavků klienta na jeho náklady.

 

Celý text

Lokalita

Na severozápadním okraji města Brna se rozkládá brněnská čtvrť Bystrc, která se se svojí rozlohou 2724 hektarů a téměř 24 000 obyvateli stala největší městskou částí Statutárního města Brna. Polyfunkční dům Letná poskytne nejen možnost bydlení, ale i využití komerčních prostor pro rozšíření občanské vybavenosti (obchodní prostory, služby, ordinace), které jsou v této oblasti s ohledem na počet obyvatel nedostatečné. Komerční jednotky tak májí velký potenciál v cílové skupině obyvatel z bezprostředního okolí domu. Rovněž prodloužení stávající tramvajové trati propojující nově realizovanou bytovou zástavbu Kamechy s centrem Brna, tak výrazně přispěje k možnosti využívání MHD nejen velkému počtu obyvatel této brněnské městské části, ale i lidem z okolních spádových obcí dojíždějících za prací a často navštěvujících obchody a služby této městské části Brna.

Celý text

Ceny

CENA

Níže uvedené ceny zahrnují hodnotu rozestavěné jednotky bez dokončovacích prací a dispozičních úprav (standard provedení zahrnuje obvodové zdivo jednotky bez omítek, betonové podlahy, velkoformátové hliníkové výkladce s trojskly, přípravu nápojných bodů v instalačních šachtách, vzduchotechniku dle dokumentace pro stavební povolení).

Cena podlahové plochy v 1.PP: 58.000Kč/m2 + DPH

Cena podlahové plochy v 1.NP: 61.000Kč/m2 + DPH

 

Po podpisu Rezervační smlouvy úhrada 5% ceny + DPH, lhůta 6 měsíců na projednání, projekční práce a stanovení cen pro dokončovací práce, které provede zhotovitel stavby. Podpis smlouvy o budoucí kupní smlouvě.

Energetický štítek budovy: třída B

Půdorysy

Kontaktujte našeho makléře