Uzavření kanceláře

16. 3. 2020 Autor Ivana Tošovská

Preventivní opatření pro nás všechny

Vážení klienti,

rozhodla jsem se, že je naprosto správné respektovat nařízení vlády a ochranu vaši i naši. Z tohoto důvodu je od zítřejšího dne kancelář zcela uzavřena. Makléři budou pracovat ze svých domovů, pokud to charakter konkrétní práce umožní. Doporučuji pro kontakt s nimi prioritně využívat telefonní čísla, která jsou uvedena v kontaktech na této webové stránce. S elektronickou komunikací může nastat problém, naše adresy se v tuto chvíli přesměrovávají, ale bude v nich chybět historie, kontakty a pod.

S okamžitou platností jsou zastaveny všechny prohlídky nemovitostí.

Rozhodla jsem se vsadit na důvěru naši i vaši, a tak rezervační smlouvy podepisujeme a scanujeme, jiné a naléhavé podepisujeme odděleně za přítomnosti nejmenšího počtu osob. Protože vás nemůžeme nechat bez střechy nad hlavou, řešíme, jak budeme předávat nemovitosti k užívání. Budeme vás informovat.

Všechny prosíme, aby na případná setkání s námi chodili v rouškách, byť amatérsky vyrobených a činili veškerá opatření, která jsou jen zdánlivě nedostupná. My budeme postupovat stejně.

Přeji nám všem, ať se brzy můžeme vrátit do normálu. Snažme se k sobě nyní chovat ohleduplně, vstřícně a laskavě, jsme totiž bezvadný národ, který i těžkou situaci zvládne!

Za nás přeje vše dobré

Ivana Tošovská

 

Názory k článku

Vám paní Tošovska jako šéfové Vaší kanceláře dávám za Vaší ohleduplnos k zaměstnancům jedničku.

Mikulica

Napište svůj názor

(nebude zveřejněný)

 

Zpět na přehled článků