Bytový dům Rostislav

Prodej Byty, Byty - nová výstavba Brno - město, Královo Pole

Prodej zkolaudovaných bytů s parkováním v klidné části Brna

Máte o nemovitost zájem?
Ivana Tošovská

Ing. Ivana Tošovská

tosovska@fiedlerreality.cz

+420 604 215 282

Vizualizace

O projektu

Bytový dům Rostislav je umístěn v řadové zástavbě domů na Rostislavově náměstí v Brně Králově Poli. Dům byl dokončen a kolaudován v roce 2009. Všechny jednotky zůstaly ve vlastnictví developera a k prodeji byly nabízeny od dubna 2012 do dubna 2014.
 
Dům je šestipodlažní se dvěma výškovými úrovněmi – uliční a dvorní, s orientací bytů vůči světovým stranám východ – západ. V 1. NP je umístěna jedna obchodní jednotka s výkladci a vstupem z ulice, dále potom vstupní prostor, parkovací hala, ve které je 33 zakladačových parkovacích stání, sklepy a sklepní boxy, místnost pro uložení komunálního odpadu. Ve 2.NP – 6.NP je umístěno 29 bytových jednotek v dispozičním řešení 1+kk až 3+kk s výměrou od 45,6m2 do 90,2m2. K bytovým jednotkám ve 2. NP, které jsou orientovány do dvorního traktu, náleží velké terasy, většina ostatních bytů má balkon nebo lodžii.

Propojení jednotlivých podlaží zajišťuje dvouramenné schodiště doplněné o výtah, který obsluhuje i podlaží s parkovací halou. K bytům lze samostatně přikoupit spoluvlastnický podíl na parkovací hale s vymezeným parkovacím stáním na zakladači, samostatný sklep, případně sklepní box.

Součástí kupní ceny byla kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů a standardní provedení bytu.

Bytový dům se nachází v klidné části Králova Pole s dobrou občanskou vybaveností, s výbornou dostupností MHD a vlakového nádraží v Králově Poli.

Celý text

Lokalita

Ceny

BYTY PRODÁNY

Aktuálně nabízíme v tomto objektu

 

 

Kontaktujte našeho makléře


Ivana Tošovská

Ing. Ivana Tošovská

tosovska@fiedlerreality.cz

+420 604 215 282

Kontaktní formulář pro zájemce