Spalovna

24. 10. 2014 Autor Ivana Tošovská Kategories Brno a okolí

Spalovna a třídění odpadu - pozvánka

Vážení klienti a přátelé,

 rádi bychom vás pozvali na podzimní prohlídku spalovny a třídírny odpadů SAKO. V naší firmě se snažíme ke svému okolí chovat ohleduplně a vzniku odpadu především předcházet. Pokud ale odpad vznikne, pak třídíme papír, plasty, hliník, sklo, na zahrádce máme dva kompostéry na biologický odpad. A proto by nás zajímalo, co se děje s naším vytříděným odpadem. Je to vůbec k něčemu? Nekončí vytříděný odpad v jedné peci? A jak vůbec takové zpracování odpadu vypadá a k čemu všemu může ještě použitý obal posloužit?

 

Jestli vás zajímají odpovědi na tyto otázky, přijměte naše pozvání na 20. listopadu 2014 do spalovny. Prohlídky jsou připraveny dvě, v 15,30 hodin a v 17 hodin. Kapacita je omezená, proto je nutné přihlásit se na sadecka@fiedlerreality.cz a pak skutečně přijít, jinak byste blokovali místa dalším zájemcům.

Budeme rádi, když přijdou i nedůvěřivci nebo šiřitelé zaručených zpráv, že třídění je k ničemu. Chceme modrou planetu, ne hnědou hroudu.

Těšíme se na vás 

Ivana Tošovská

PS Věděli jste, že 1 tuna vytříděného papíru zachrání 2 vzrostlé stromy, 50% energie a 100 000 litrů vody, které by byly jinak potřeba k výrobě tohoto papíru?

 

Názory k článku

Zatím žádné názory.

Napište svůj názor

(nebude zveřejněný)

 

Zpět na přehled článků